Brands

Vero Moda, Pieces en Vila zijn dé keuze voor de modebewuste, zelfstandige jonge vrouw. Door onze jarenlange ervaring in de retail branche zijn wij tot deze combinatie van merken gekomen. Het toekomst potentieel van een merk is hierbij een belangrijke overweging om een merk in ons gamma op te nemen. Doek Retail is altijd opzoek naar nieuwe merken die de organisatie kunnen versterken.

VERO MODA

VERO MODA is het favoriete merk van de modebewuste, zelfstandige jonge vrouw die goed gekleed wil zijn en minder wil uitgeven. VERO MODA biedt kwalitatieve, betaalbare en inspirerende kleding voor de jonge vrouw die er goed uit wil zien en plezier wil hebben. Bij VERO MODA vindt de klant de juiste kleding voor de juiste prijs en kan daardoor zelf bepalen hoe ze de mode wil volgen.

VILA

Het begon in 1994, toen VILA deel werd van het Deense modehuis en familiebedrijf BESTSELLER. VILA ontwikkelde al snel een unieke look and feel. VILA, dat gevestigd is in Jutland net buiten het stadje Skanderborg, is altijd trouw gebleven aan deze missie: het creëren van vrouwelijke mode waarin kwaliteit, design en details centraal staan.

PIECES

Bij PIECES willen we maar een ding: jonge, onafhankelijke vrouwen helpen bij het vinden en samenstellen van hun look met de perfecte essentiële basics. Elke dag weer volgen we de nieuwste trends op de voet, creëren we onze eigen trends en werken we hard aan het maken van de beste fashion items. Stukken die elke jonge vrouw in haar garderobe moet hebben.

Werken in de
retailbranche

Al onze merken bevinden zich in de marktsector fashion. Met meer dan 200 werknemers en gemiddeld z’n 25.000 (betalende) klanten per week is het bedrijf in de afgelopen jaren sterk gegroeid.